We vinden het belangrijk dat jullie er niet alleen voor staan. Daarom voorzien we via 'leermiddel.be' een helpdesk die elke werkdag bereikbaar is om te ondersteunen bij problemen of om advies te vragen, zelfs tijdens schoolvakanties. (tel. 015 704186 of info@leermiddel.be). Ook de ICT-dienst van Mariagaard staat je graag te woord. Aan de speciaal daarvoor ingerichte laptopbalie in Mariagaard kan je terecht voor volgende zaken: 

 

  • een toestel opnieuw installeren bij softwareproblemen
  • vragen rond het gebruik van de laptop
  • melden van schade of diefstal

 

Altijd een werkend toestel

Signpost service

De formule 'Leermiddel' van Signpost biedt de mogelijkheid om een laptop te huren voor een kleine bijdrage per maand, gedurende 3 schooljaren (34 maanden). Het aangeboden toestel is voorzien van een totaalpakket. Zo wordt de laptop geleverd inclusief 3 jaar garantie, hoes en met de software die de school vooropstelt. Op die manier heeft uw kind een toestel volledig op maat.

 

De garantie is geldig voor 3 jaar en is next-business-day-on-site. Dat houdt in dat een Signpost-technieker bij een hardware-defect de volgende werkdag naar de school of bij jouw thuis langskomt. Zo worden herstellingen altijd vlug uitgevoerd en is een defect tijdens de examenperiode bijvoorbeeld niet langer een grote ramp. De herstellingen gebeuren uiteraard gratis. De leerling krijgt bij een hardware-defect wel meteen aan de laptopbalie in Mariagaard een vervangtoestel, waardoor u altijd over een toestel beschikt. Ten slotte krijgen veel laptops op termijn problemen met de accu. Daarom vervangt 'Leermiddel' gratis elke accu die minder dan 70 procent van de normale prestaties levert.

Onze laptopbalie

De laptop is ook voorzien van een verzekering tegen breuk en diefstal.
Stel dat het toestel buiten garantie hersteld moet worden, dan zal 'Leermiddel' die herstelling voor maximaal 150 euro uitvoeren. Die reparatie voert de technieker van 'Leermiddel' pas uit na goedkeuring van de ouders. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Wanneer een laptop gestolen wordt of breekt, dan zal het toestel vervangen worden door een gelijkaardig toestel. De huurperiode wordt hierdoor niet verlengd. Er wordt wel een franchise van 150 euro aangerekend.

Schade of diefstal