Speciaal voor de leerlingen en leerkrachten van Mariagaard werd de laptop L390 YOGA van Lenovo geconfigureerd door onze partner Signpost. Het dagelijks intensief gebruik van de laptop in de klas en thuis vereist namelijk een vlot werkend, stevig én tegelijk licht toestel zoals de L390.

De specificaties van de laptop sluiten maximaal aan bij wat de leerlingen in Mariagaard nodig hebben. We streven hierbij vanzelfsprekend naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Alle laptops hebben standaard next business day on-site garantie. Dat betekent dat er bij problemen de volgende werkdag een technieker ter plaatse komt (op school) om het gemelde probleem op te lossen. Indien het euvel niet binnen de dag opgelost is, komt er een vervangtoestel. 

Specificaties

Het toestel

Lenovo Thinkpad L390

type Yoga - 8th - i3
4 GB RAM - 128 GB SSD 

Diplay FullHD

Geheel flexibel...
Van laptop tot tablet, tentvormig of verticaal: het beeldscherm van de L390 Yoga doet wat je wil. Daarom is alles, van spreadsheets invullen tot ideeën neerpennen of lekker lezen in bed, net zo makkelijk als het omdraaien van een bladzijde.
...en superpraktisch
De L390 Yoga ondersteunt de Active Pen Pro-technologie. Met de Lenovo-pen is het net of je gewoon aan het schrijven bent.

Intekenen in ons laptopproject kan ook in juli en augustus. In september kan je dan meteen met een eigen, nieuw toestel aan de slag.